SNACKWAGEN
GET YOUR BITES 

Wij verzorgen catering op evenementen, opendagen en festivals. Maar wij hebben ook leuke aanbiedingen voor je vrienden, vereniging, familie of bedrijfsfeest!  

Onze snackwagen is trendy, stoer en stijlvol. Wij bieden aantrekkelijke all-in arrangementen voor groepen en verzorgen verkoop op evenementen en festivals. Van bekende frituursnacks tot een combinaties met barbecue of pizza's uit onze houtoven.  

Wij overleggen graag welk menu het beste past bij jouw feest. Als je gebruik maakt van onze snackwagen zorgen wij voor een stoere en schone presentatie. Wij hebben een schaalbare capaciteit en kunnen ook grote feesten voorzien van vers gebakken frites & snacks. 

Bij ons regel je eenvoudig de dranken voor je feest of evenement. Wij plaatsen gratis een tapinstallatie, koeling en uitgifte buffetten en zorgen voor tapbier, wijn en frisdranken. Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden. 


CONTACT


Voor groepen hebben wij smakelijke aanbiedingen. Hieronder een paar suggesties. Deze prijzen zijn op basis van > 50 personen en excl. transport en personeelskosten. In overleg bepalen wij hoe lang wij aanwezig zijn op jouw feest, voor de op en afbouw berekenen wij 2 uur. 


Powered by webXpress