GRILL SERGEANT


ONZE MISSIE IS BBQ 


Wij verzorgen de lekkerste BBQ gerechten op je feest, evenement, huwelijk of bedrijf! Dat doen wij met een enthousiast team en de coolste barbecue foodtruck van Nederland. Van borrelhapjes, classic bites tot low en slow.

Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet, vers gebakken stokbrood, frites, kruidenboter en sauzen.

Op festivals en evenementen serveren wij de lekkerste BBQ bites met frites zoals home made pulled-pork, beenham, hotwings, (meatlover) burgers en natuurlijk vegetarische snacks.   

Onze retro army foodtruck trekt een custom barbecue trailer met een grote capaciteit. Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck want wij hebben wel wat ruimte nodig. Eenmaal 
geïnstalleerd gaan onze grill masters helemaal los! Heb je specifieke wensen? Wij bespreken graag jouw menu!  


Voor een feest met een luxe uitstraling plaatsen wij onze sierlijke starshade tenten. In combinatie met steigerhouten loungesets, tafels, verlichting en aankleding creëren wij daarmee een festival sfeer op je feest. Optioneel plaatsen wij een bar en koelingen en voorzien we jouw gasten op tapbier, wijn en frisdranken.

 Wil je meer luxe of juist basic, ook dat kan. Met Grill Sergeant kies je voor de lekkerste bites ! Wij stemmen graag met je af over de mogelijkheden!


CONTACT

Powered by webXpress