GRILL SERGEANT
ONZE MISSIE IS BBQ

Wij verzorgen de lekkerste BBQ gerechten op je feest, evenement, huwelijk of bedrijf! Dat doen wij met een enthousiast team en de coolste barbecue foodtruck van Nederland. Wij overleggen graag welke gerechten het beste passen op jouw feest. Van borrelhapjes, classic bites tot low & slow. Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet, vers gebakken stokbrood, frites, kruidenboter & sauzen.

Op festivals en evenementen serveren wij de lekkerste BBQ bites met frites zoals home made pulled-pork, beenham, hotwings, smashed burgers en natuurlijk vegetarische snacks.   


Onze retro foodtruck komt uit 1964 en is het trekkend voertuig van een custom barbecue trailer. Deze unit heeft een capaciteit voor de grotere feesten en evenementen. Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck, want met deze combinatie hebben wij wel wat ruimte nodig. Smalle straatjes slaan wij liever over maar eenmaal geïnstalleerd gaan onze grill masters helemaal los! Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Voor een feest met een luxe uitstraling plaatsen wij graag onze sierlijke starshade tenten. In combinatie met steigerhouten loungesets, tafels en verlichting ontstaat er direct een festival sfeer op je feest. Bij ons regel je eenvoudig de dranken voor je feest. Wij plaatsen gratis onze tapinstallaties, koelingen en uitgifte buffetten en zorgen voor tapbier, wijn of frisdranken. 

Informeer naar onze aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden.
Met Grill Sergeant kies je voor de coolste foodtruck en de lekkerste bites !  Om je een idee te geven van onze mogelijkheden hebben wij een aantal menu's samengesteld. Maar wij stemmen graag met je af welke gerechten jij op je feest wil. 

Onderstaande prijzen zijn op basis > 50 personen en 
excl. transport en personeelskosten. In overleg bepalen wij hoe lang wij grillen op je feest, voor de op en afbouw rekenen wij 2 uur. Onze grills branden op verantwoord gekapt hout en wij werken met milieu vriendelijk disposable servies, tegen een kleine meerprijs verzorgen wij graag borden en bestek. 


CONTACT


Powered by webXpress