GRILL SERGEANTONZE MISSIE IS BBQ 

Wij verzorgen de lekkerste BBQ gerechten op je feest, evenement, huwelijk of bedrijf! Dat doen wij met een enthousiast team en de coolste barbecue foodtruck van Nederland. Van borrelhapjes, classic bites tot low en slow. Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet, vers gebakken stokbrood, frites, kruidenboter en sauzen.

Op festivals en evenementen serveren wij de lekkerste BBQ bites met frites zoals home made pulled-pork, beenham, hotwings, smashed burgers en natuurlijk vegetarische snacks.   

Onze retro foodtruck uit 1964 trekt een custom barbecue trailer met een capaciteit voor grotere feesten en evenementen. Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck, want met deze BBQ hebben wij wel wat ruimte nodig. Eenmaal 
geïnstalleerd gaan onze grill masters helemaal los! Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. 

CONTACT
 


Voor een feest met een luxe uitstraling plaatsen wij graag onze sierlijke starshade tenten. In combinatie met steigerhouten loungesets, tafels en verlichting creëren wij daarmee een festival sfeer op je feest. Optioneel plaatsen wij onze tapinstallaties, koelingen en uitgifte buffetten en zorgen voor tapbier, wijn of frisdranken.

Met Grill Sergeant kies je voor de lekkerste bites !  Om je een idee te geven van onze mogelijkheden hebben wij een aantal menu's samengesteld. Andere gerechten zijn natuurlijk altijd mogelijk! Informeer naar onze prijzen en mogelijkheden.

Onderstaande menu's zijn op basis > 50 personen en excl. transport en personeelskosten. In overleg bepalen wij hoe lang wij aanwezig zijn op je feest. Voor de op en afbouw rekenen wij (totaal) 2 uur. 


CONTACT


Powered by webXpress