GRILL SERGEANTONZE MISSIE IS BBQ 

Wij verzorgen de lekkerste BBQ gerechten op je feest, evenement, huwelijk of bedrijf! Dat doen wij met een enthousiast team en de coolste barbecue foodtruck van Nederland. Van borrelhapjes, classic bites tot low en slow.

Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet, vers gebakken stokbrood, frites, kruidenboter en sauzen.


Op festivals en evenementen serveren wij de lekkerste BBQ bites met frites zoals home made pulled-pork, beenham, hotwings, (meatlover) burgers en natuurlijk vegetarische snacks.   

Onze retro foodtruck trekt een custom barbecue trailer met een grote capaciteit. Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck want wij hebben wel wat ruimte nodig. Eenmaal 
geïnstalleerd gaan onze grill masters helemaal los! Heb je specifieke wensen? Wij bespreken graag het menu voor jouw feest of evenement. 

CONTACT
 Voor een feest met een luxe uitstraling plaatsen wij onze sierlijke starshade tenten. In combinatie met steigerhouten loungesets, tafels, verlichting en aankleding creëren wij daarmee een festival sfeer op je feest. Optioneel plaatsen wij een bar en koelingen en voorzien we jouw gasten op tapbier, wijn en frisdranken.

Met Grill Sergeant kies je voor de lekkerste bites !  Om je een idee te geven van onze mogelijkheden hebben wij een aantal menu's samengesteld. Wil je meer luxe of juist basic, ook dat kan. Wij stemmen graag met je af over de mogelijkheden!

Onderstaande menu's zijn op basis > 75 personen en excl. transport en personeelskosten. In overleg bepalen wij hoe lang wij grillen op je feest. 


CONTACT


Powered by webXpress