FOODTRUCKS
ZOEK JE EEN UNIEKE FOODTRUCK? 

Big Red Tasty is onze imposante Engelse dubbeldekker. Deze partykolos van 15 ton is zeer geschikt als VIP bus en foodtruck bij bedrijfsfeesten of evenementen. De bus is voorzien van diverse horeca apparatuur en heeft een dakterras.

Deze foodtruck is een absolute eyecatcher en zorgt voor een unieke uitstraling. Ideaal voor VIP ontvangst, open dagen of bij product promoties.

Big Red Tasty is voorzien van een Italiaanse barista bar, voor heerlijke koffie, cappuccino of latte. Daarnaast beschikt deze foodtruck over diverse koelingen voor dranken en een tapinstallatie voor premium en speciaal bieren. Wij kunnen in deze foodtruck Belgische wafels bakken maar ook schepijs behoort tot de mogelijkheden. 

Daarnaast is dit de ultieme barbecue bus. Samen met je vrienden of collega's van heerlijke gerechten genieten op het dakterras. Natuurlijk met een koel drankje en heerlijke home made salades. Hoe cool is dat?


CONTACT
Onze Maggies on Fire PIZZA foodtrucks zijn inmiddels een begrip. Deze imposante foodtrucks zijn een blikvanger op je feest of evenement en voorzien van pizza houtoven' s. Wij verzorgen catering op locatie maar staan ook op de grotere feesten of evenementen met deze schitterende foodtrucks. Je gasten kiezen zelf uit vlees, vis, vega en andere dagverse ingrediënten. Wij hebben speciale arrangementen voor grotere groepen en creëren dan met meerdere foodtrucks een eigen festival.

Informeer naar onze mogelijkheden! 

Powered by webXpress